فهرست ها

معرفی کتاب

کتاب "چگونه از بدنم مراقبت کنم؟ نوشته ی کاراناترسون، مترجم مهناز جعفری و از انتشارات مهرسا برای دختران نوجوان عضو معرفی شد.

 

 

در بخش نوجوان کتابخانه عمومی نبی اکرم(ص) پارسیان برگزار گردید. در این برنامه کتاب "چگونه از بدنم مراقبت کنم؟ نوشته ی کاراناترسون، مترجم مهناز جعفری و از انتشارات مهرسا برای دختران نوجوان عضو معرفی شد.

روشن زاده بیان کردند: کتاب «چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟» یک راهنمای خوب برای دختران نوجوانی است که قرار است تغییر و تحولات زیادی را در بدنشان مشاهده کنند. بسیاری از دختران هنگامی که متوجه شروع این تغییرات می‌شوند این احساس را پیدا می‌کنند که آن‌ها با دیگران فرق دارند و مشکلی برای آن‌ها پیش آمده ولی از اینکه در مورد این مسائل با بزرگترهای خود سخن بگویند شرم دارند. با مطالعه این اثر آگاه خواهند شد که تمامی این تحولات یک امر طبیعی و بخشی از دوران بلوغ محسوب می‌شود و در ضمن فرا می‌گیرند چطور خود را برای هر مرحله از تغییر آماده سازند و اگر در طول رخ دادن آن‌ها دچار ناراحتی و درد شدند چطور می‌توانند این امور را کنترل و مدیریت کنند. همچنین در این اثر به نوجوانان می‌آموزد در طول این دوران چه مراقبت‌هایی باید از پوست و بدن خود داشته باشند و برای حفظ سلامتی چه خوراکی‌هایی را باید مصرف کنند و از خوردن چه چیزهایی اجتناب کنند. در بخش دوم کتاب نیز در مورد برخی تغییرات که در روحیات و احساسات یک دختر نوجوان رخ می‌دهد سخن به میان آمده و تلاش کرده با راهنمایی‌های کوتاه و مفید به این افراد کمک کند تا این احساسات درهم پیچیده و بحران ساز را با کمترین آسیب و خسارت روحی از سر بگذراند.

در ادامه برشی از این کتاب را می‌خوانید:

وقتی چیزی به جسمت آسیب می‌زند اغلب برای دیگران قابل مشاهده است. والدین می‌توانند بریدگی‌ها، کبودی‌ها و جوش‌ها را ببینند. تو می‌توانی سردرد، درد رشد و گرفتگی عضلات را توضیح بدهی. اما وقتی مشکلات روحی داری، مردم متوجه نمی‌شوند مگر این که تو به آن‌ها بگویی. ناراحت یا عصبانی بودن مانند تب داشتن قابل مشاهده نیست به همین دلیل مهم است درباره‌ی مسائل صحبت کنی. به همان اندازه که به اشتراک گذاشتن احساسات مهم است انتخاب درست کسی که با او صحبت کنی نیز اهمیت دارد. بهترین افراد برای این که به سراغشان بروی کسانی هستند که بیش از همه از تو مراقبت می‌کنند. پدر و مادرت هم‌چنین می‌توانی با معلم‌ها، پزشکان و دیگر بزرگترهای قابل اعتماد صحبت کنی. همه‌ی این افراد می‌توانند کمک کنند تصمیم‌های خوب بگیری. آن‌ها می‌دانند چه زمانی مشکل جدی است.

 

اخبار و اطلاعیه